Aanmelden Vereniging 2023

Sportvereniging van het Jaar

Tijdens het Amstelveen Sportgala op vrijdag 9 februari 2024 wordt de prijs voor de sportvereniging van het jaar uitgereikt. Meld jouw vereniging aan en maak kans op de titel  “Sportvereniging van het Jaar” en win een cheque van € 2.500 euro én een grote wisselbeker voor je vereniging. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door de gemeente Amstelveen.

Motivatie

Stuur via het formulier je motivatie in. Geef op maximaal één A4-tje aan waar je als vereniging het meest trots op bent. Wat is er in 2023 gebeurd of wat heeft de vereniging gedaan wat iedereen moet weten, wat je andere verenigingen ook zou gunnen of waar ze van kunnen leren. Denk hierbij breed, dat wat direct in je opkomt als iemand je vraagt: “Kijk terug op 2023, waar ben je als vereniging het meest trots op?

Het insturen van de motivatie is mogelijk tot en met vrijdag 1 december 2023.

De Jury

De jury bestaat uit sportwoordvoerders van de gemeenteraad en beleidsmedewerker sport van de gemeente Amstelveen; Sonja Broersma. De Jury staat onder leiding van Heleen van Ketwich Verschuur, directeur AmstelveenSport.

Aanmelden vereniging van het Jaar 2023

Vereniging van het Jaar 2022
Korfbal Vereniging Amstelveen is uitgeroepen tot Vereniging van het Jaar 2022. Zij ontvingen de wisselbeker en de door de gemeente Amstelveen ter beschikking gestelde cheque van 2.500,- euro uit handen van Burgemeester Tjapko Poppens. Korfbal Vereniging Amstelveen is een club die opvalt omdat zij naast de sport tal van activiteiten organiseert in de buurt en meehelpt bij activiteiten van andere verenigingen/organisaties.

Bedankt voor je aanmelding