Nieuws

Prijswinnaars sportgala 2024

Amstelveen Sportgala, magische avond met prijzen voor mooie en bijzondere sportwinnaars

Het Amstelveen Sportgala op 9 februari 2024 was een magische avond waar sporters werden geëerd voor hun unieke prestaties.

Lees meer

Coaches en vrijwilligers op de shortlist Amstelveen Sportgala

Zonder de inzet van vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan. De kampioenen die we huldigen, sporter en talent die we kiezen, zouden er niet gestaan hebben zonder hun coach. De jury heeft de volgende vrijwilligers en coaches op de shortlist gezet.

Lees meer

Genomineerde sporters bekend

Burgemeester Tjapko Poppens maakt tijdens het Amstelveen Sportgala bekend wie zich Sporter van het Jaar 2023 van de gemeente Amstelveen mag noemen.

Lees meer

Stemmen op shortlist Talent van het Jaar 2023

AmstelveenSport is trots op de prestaties van Amstelveense sporttalenten! Tijdens het Amstelveen Sportgala op vrijdag 9 februari 2024 wordt het Talent van het Jaar 2023 bekend gemaakt. Uit alle inzendingen voor deze categorie heeft de jury een shortlist samengesteld. Stemmen op de vijf talenten van deze shortlist is nu mogelijk.

Lees meer

Genomineerden Vereniging van het Jaar 2023 bekend

Met trots maakt AmstelveenSport de genomineerden voor Vereniging van het Jaar 2023 bekend. Vrijdag 9 februari 2024 wordt tijdens het Amstelveen Sportgala bekend gemaakt welke vereniging zich Vereniging van het Jaar 2023 mag noemen en naast eeuwige roem de wisselbeker plus de cheque ter waarde van € 2.500,- in ontvangst mag nemen. 

Lees meer

Aanmelden voor Amstelveen Sportgala 2024

Vrijdagavond 9 februari 2024 is het een Amstelveen Sportgala. Het gala is traditiegetrouw de plek waar Amstelveense kampioenen worden gehuldigd, de Sporter en Talent van het jaar worden gekozen, de verenigingsprijs en de Peter Post Oeuvreprijs wordt uitgereikt en coaches en vrijwilligers van sportverenigingen in het zonnetje worden gezet.

Lees meer

Aanmelden verenigingsprijs 2023

Meld jouw vereniging aan en maak kans op de titel “Sportvereniging van het Jaar 2023” en win een cheque van € 2.500 euro én een grote wisselbeker voor je vereniging.

Lees meer

Amstelveen Sportgala 2023 groot succes: dit zijn alle winnaars

In het Hermann Wesselink College vond vrijdagavond 10 februari 2023 het Amstelveen Sportgala plaats. Het werd een geweldige avond: een prachtige show met mooie sportwinnaars.

Lees meer

Vereniging van het jaar 2021

Dinsdag 21 juni 2022 werd tijdens de zomerborrel de Amstelveense verenigingsprijs uitgereikt. Ditmaal vielen twee verenigingen in de prijzen.

Lees meer